Sanayi Bölgesinde Sicak Asfalt Çalismalar Basladi

Sanayi Bölgesinde Sicak Asfalt Çalismalar Basladi

Nevsehir Belediyesi tarafindan Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde gerçeklestirilecek olan sicak asfalt serimi için çalismalar basladi.

Nevsehir Belediyesi tarafindan, Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde sicak asfalt çalismasi gerçeklestirilecek. Her iki sanayi sitesinde yipranan yollari sicak asfalt konforu ile bulusturacak olan Nevsehir Belediyesi, asfalt serimi öncesinde altyapi çalismalarini tamamladi. Su Kanalizasyon Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen çalismalar çerçevesinde sanayi bölgesinde yaklasik 1 kilometre uzunlugundaki içme suyu hatti yenilenirken ayrica saganak yagislarda sanayi bölgesindeki su baskini risklerini ve yollardaki su birikintilerini önlemek için bölgede yagmur suyu hatti da olusturuldu. Yaklasik 3 kilometre uzunlugunda yagmur suyu hatti imalatini tamamlayan belediye ekipleri, bu sabah sanayi bölgesinde sicak asfalt için çalismalarina basladi.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Yeni Sanayi Sitesi’nden baslayan yol söküm çalismalarinin ardindan PMT serimi gerçeklestirecek. Çalismalarin tamamlanmasi ile birlikte sanayi bölgesinde yaklasik 6 kilometre uzunlugundaki servis yollari sicak asfalt olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile