Sancaktepe'de Aile Dehseti Açiklamasi Annesini Ve Abisini Öldürdü, Babasi Ve Kiz Kardesini Yaraladi

Sancaktepe'de Aile Dehseti Açiklamasi Annesini Ve Abisini Öldürdü, Babasi Ve Kiz Kardesini Yaraladi

Sancaktepe’de ailesiyle tartisan bir sahis, silahla annesini ve abisini öldürdü, babasi ve kiz kardesini yaraladi. Kendisini de silahla vuran sahsin yarali oldugu ögrenildi. Haberi alarak eve gelen süphelinin abisi gözyaslarina boguldu.

Olay, Sancaktepe Asiltürk Caddesi Veysel Karani Mahallesi’nde saat 12.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Yusuf Firat isimli sahis ile ailesi arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Yusuf Firat, silahla annesini, babasini, kiz kardesini ve abisini vurdu. Ardindan kendisine silahla ates etti. Silah seslerini duyan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri, agir yaralanan annesi Sabiha Firat ve abisi Bilal Firat’in hayatini kaybettigini, babasi Murat Firat ve kiz kardesi Zehra Firat’in ise yaralandigini belirledi. Ayni silahla kendini vuran Yusuf Firat’in yaralandigi ve hastaneye kaldirildigi ögrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan cenazeler morga kaldirildi. Haberi alarak olay yerine gelen ve gözyaslarina bogulan süphelinin abisi, “Biz 7 kardesiz. Annem, babam ve kardeslerimle beraber yasiyorduk. Olay oldugunda ben Kocaeli’deydim. Annemin ya da kardesimin vuruldugunu duydum” dedi.

Öte yandan, evden kaçarak kurtulan Yusuf Firat’in babasi Murat Firat’in ise bir dükkana girerek yardim istedigi ögrenildi. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Baba Murat Firat’in yardim istedigi dükkan sahibi Fahri Mocu, “Bakkalda temizlik yapiyordum. Bir vatandas geldi kanlar içinde. Polisi çagirmami istedi, ben de polisi ve ambulansi aradim. Kan kaybetmesin diye yardim ettik. Oglunun kendisini ve ailesini vurdugunu söyledi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile