Sancaktepe'de Kumar Oynatilan Kiraathaneye Baskin

Sancaktepe'de Kumar Oynatilan Kiraathaneye Baskin

Istanbul Sancaktepe’de kumar oynatildigi tespit edilen kiraathaneye baskin yapildi. Polis ekipleri, 6 sahis hakkinda toplamda 10 bin 914 lira cezai islem uyguladi. Kumar oynatildigi ve sigortasiz olarak isçi çalistirildigi belirlenen is yeri ise mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

Sancaktepe Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri, “Kumar Oynanmasi için Yer ve Imkân Saglama" suçu ile ilgili süphelilerin yakalanarak suçlarin önlenmesi amaciyla yürüttügü çalismalarini sürdürüyor. 2 Nisan 2022 tarihinde Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi Sümer Caddesi’nde bulunan ve kiraathane olarak faaliyet yürüten bir isyerinde kumar oynatildigini belirleyen ekipler, süpheli sahislarin yakalanmasi amaciyla detayli bir inceleme baslatarak isyeri ve çevresinde kontrol amaçli tedbir aldi.

Is yerine operasyon düzenlendi

Inceleme sonucunda polis ekipleri, kumar oynatildigi anlasilan isyerine ayni gün saat 21.30 siralarinda yaptiklari baskinda, isyeri içerisinde 1 adet yuvarlak masa etrafinda 6 erkek sahsin iskambil kagitlari ile oyun oynadiklarini ve masa üzerinde kagit para oldugunu tespit etti. Sahislar kontrol altina alinirken, iskambil kagitlari ve para muhafaza altina alindi.

Sahislara para cezasi yagdi

Konu ile ilgili is yerinde bulunan ve kumar oynadigi tespit edilen 6 sahis hakkinda 5326 sayili Kabahatler Kanunu geregince toplam 10 bin 914 lira cezai islem uygulandi. Is yeri sahibi B.C. isimli sahis hakkinda ise “Kumar Oynanmasi için Yer ve Imkân Saglama" suçundan adli islem yapildi. Kumar oynatildigi ve sigortasiz olarak isçi çalistirildigi belirlenen isyeri ise mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile