Sancaktepe'de Ucuz Ekmek Dönemi Basladi

Sancaktepe'de Ucuz Ekmek Dönemi Basladi

Istanbul’da artan ekmek fiyatlari karsisinda vatandaslarin sofrasina daha ucuz sekilde ekmek götürmeleri için Sancaktepe Belediyesi yeni bir dönem baslatti. Sancaktepe Belediyesi’nin baslattigi bu uygulama ile vatandaslar 1.25 TL’den ekmek alabilecekler. 2 firin ve 50 is yeri ile anlasan belediye, günlük 20 bin adet ekmegi vatandaslarin sofrasina bu sekilde ulastirmis olacak.



Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü, ekmek zammina karsi ucuz ekmek dönemi baslatti. Artan ekmek fiyatlari karsisinda ilçe halkina 200 gr ekmegi 1.25 TL’den verilmeye baslandi. Ilçede bulunan 2 firin ve 50 isyeri ile anlasan Belediye, burada satilan günlük 20 bin adet 200 gram ekmegi vatandasin sofrasina sunuyor. Bu sayede hem ilçe halkinin hem de esnafin bütçesine katki saglanmis oldu.

“Günlük 20 bin ekmegi vatandasimizla bulusturacagiz”

200 gram ekmegi anlasmali esnaflar araciligi ile 1.25 liradan vatandaslarin sofrasina sunarak, hem vatandaslarin hem de esnafin bütçesine sürekli destek olmayi hedeflediklerini belirten Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü “Bugünden itibaren Allah nasip ederse, birçok mahallemizin birçok noktasinda Sancaktepe Belediyesi’nin ucuz ekmegine vatandaslarimiz ulasabilecekler. Günlük 20 bin ekmek satisi sayesinde hem vatandaslarimizin hem de esnafimizin bütçelerine katki saglanmis olacak. Hayirli olsun" diye konustu.



“Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz”

Sancaktepe Belediyesinin projesiyle ucuz ekmek alan Ahmet Seker, "Sancaktepe’de ekmek artik 1.25 TL oldu. Devir artik ekonomi devri oldu. Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Bu proje ile evimize daha ucuz ekmek götürmüs olacagiz. Aile ekonomisine katki olmus oldu” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile