Sandıklı Belediyesi Alt Yapı Sezonunu Başlattı

Sandıklı Belediyesi Alt Yapı Sezonunu Başlattı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yol yapım çalışmaları başladı.

İlçede özellikle son 4 yıldır Sandıklı Belediyesi'nin şirketi olan Sandıklı Jeotermal Anonim Şirketi’nin (SANJET) yoğun çalışmalarından dolayı bozulan yollarda başlatılan çalışmaların asfalt satıh kaplama, parke taşı ve sıcak asfalt olarak üç koldan devam edeceği bildirildi.

Asfalt satıh kaplama çalışmasıyla Afyon Caddesi’nde başlayan yol yapımlarının 3 ay süreceği öğrenildi. Yol yapım faaliyetlerinde önceliklerinin alt yapısı ve SANJET çalışması tamamlanmış cadde ve sokaklarda devam edeceğini dile getiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, tamir ve tadilat gerektiren yollarda da kısa sürede çalışmaların başlayacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Elibol ise şunları söyledi:
“Göreve geldiğimiz günden bu yana Sanjet’e çok büyük yatırımlar yaparak 15 yıldır 4248 abonesi olan SANJET’e 4 yılda 6 bin 402 yeni abone kazandırdık. SANJET çalışmalarımız esnasında doğal olarak yollarımız bozuldu. Bu yıl Belediye olarak önceliğimiz yollarımızın yapımı. Yol yapım çalışmalarımız yerine göre asfalt satıh kaplama, parke taşı ve sıcak asfalt olarak devam edecek. Belediyemizin gücü ve imkanları ölçüsünde bozulan yollarımızı yapacağız”.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile