Sanko Makina’dan Bir Yenilik Daha

Sanko Makina’dan Bir Yenilik Daha

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, sektörde Doosan’ın Türkiye distribütörlüğü ile başlattıkları yolculuğu, yaklaşık 10 yıldan beri üretici kimliğiyle sürdürdüklerini söyledi.

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hamut, Sanko Holding’in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina’nın Gaziantep üretim tesislerinde geliştirdiği MST 6 serisi bekoloderin (kazıcı yükleyici), ilk kez 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tanıtılması dolayısıyla düzenlenen toplantıda, her yıl katıldıkları fuarın bu yıl kendileri için farklı ve özel bir anlamı taşıdığına dikkati çekti. Fuara MST kullanıcılarının da davetli olduğunu anımsatan Hamut, “Birçoğunuzun mutlaka ziyaret ettiği ve yakından inceleme fırsatı bulduğu Gaziantep’teki modern fabrikamızda MST markasıyla başladığımız bekoloder ve telehandler üretimimiz yıldan yıla büyüyerek devam ediyor” diye konuştu.

Gelişen teknoloji, artan tüketici ihtiyaçları ve sektörel değişimlerin her firma gibi kendilerini de daha iyisini yapmaya yönelttiğini vurgulayan Hamut, “Dünya hızla değişirken ve gelişirken şirketlerin de varlıklarını sürdürebilmeleri için bu değişimin hızına yetişebilmeleri ve kendilerini sık sık güncellemeleri kaçınılmazdır. Bugün sektörün en genç ve dinamik firmalarından olan Sanko Makina, MST markasıyla sizlere yıllardır hizmet veren bekoloder ürünlerine bir yenisini ekliyor. Bu yeniliği bugün burada sizlere sunmaktan kıvanç duyuyoruz. Bugün standımızda, kısa bir süre önce Sanko ailesine katılan Başak Traktör ürünlerini de sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Sunuculuğunu Berna Laçin’in üstlendiği tanıtım toplantısında, Sanko Makina Ürün Geliştirme Müdürü Hasan Yaran da MST 6 serisine ilişkin teknik bilgi verdi.

Action Team (Karizma Basket Show) grubunun basketbol konseptli akrobasi gösterisinin ardından konuklar yeni MST 6 serisi bekoloderi yakından tanıma fırsatı buldular ve teknik ekiplerce bilgilendirildiler.

Sanko Makina standında düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda MST müşterisinin yanı sıra, Sanko Makina ürün geliştirme, üretim ve yönetim kadrosu da katıldı.

MST 6 serisinde başarılı tasarım anlayışı dikkati çekiyor. Aracın ön tampon, hava alma panjuru, motor kaputu, kabin ve kabin tavanı, çamurluklar, kazıcı gibi parçalarda ve stickerlarda bunu görmek mümkün. Ayrıca, operatör odaklı düşünce ile oluşturulmuş bir konfor ortamı, uluslararası standartlarda ROPS ve FOPS özelliği, ağır hizmet çalışma şartlarına uygun operatörün ağırlığına göre otomatik olarak havalı ayarlanabilen, terlemeyi önleyen operatör koltuğu farklılık yaratacak. MST 6, sıvı içeceklerin soğutulduğu sol konsola yerleştirilmiş soğutma dolabı, geliştirilmiş iklimlendirme ve havalandırma sistemi, derinlik ve yükseklik ayarlı soft - touch direksiyon sistemi, kullanım kolaylığı sağlayan joystick kumanda kolları, ses ve ısı izolasyonu artırılmış iç ve dış tavan CD, mp3 uyumlu müzik sistemi ve operatörün yükleyici ile çalışırken kolaylıkla kontrol ve kumanda edebileceği çok fonksiyonlu dijital ön gösterge paneli ile bir konfor ortamı oluşturacak bir ürün.

Temsilcisi olduğu Güney Kore menşeli Doosan marka iş makinalarını yıllardır başarı ile Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturan Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultra modern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat, kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Temeli bir dokuma tezgahı ile 1904 yılında atılan Sanko Holding, günümüzde tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları, AVM, bilişim, finans, gayrimenkul değerlendirme, gıda, eğitim ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren, yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edildiği, Türkiye’nin lider endüstri kuruluşlarından birisi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile