Sanko Makina'nın Yeni Ürünü

Sanko Makina'nın Yeni Ürünü

Gelişen teknoloji, artan tüketici ihtiyaçları ve sektörel değişimlerin öncü takipçilerinden olan Sanko Makina, estetik ve işlevselliği bir arada tutan yeni ürününü 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda beğeniye sundu.

108 yıllık sanayi geçmişi ve 36 yıllık sektör tecrübesi ile Sanko Makina Gaziantep’teki modern üretim tesislerinde dünyadaki tüm müşterilerinin istek ve beklentilerini dikkate alarak MST markalı yeni 6 serisi kazıcı yükleyici modellerini İzmir Enternasyonal Fuarı'nda tanıttı

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, fuarın geçen yıllara oranla katılım ve ziyaretçi sayısında artış yaşandığı bilgisini vererek “Sanko Makine Pazarlama olarak yurt dışından iş makineleri ithalatını yaparak satışlarını yapıyoruz. İnşaat sektöründe her türlü operasyona hitap ediyoruz. Ürün yelpazemiz oldukça geniş. Bizim de her yıl aktivitemize ek olarak yeni bir ürün tanıtımını yapacağız. Sanko olarak biz sektöre bir canlılık dinamizm getirdik. Piyasaya kısa sürede yeni ürünler sunduk. Bu sektöre bir canlılık getirdi, bu kadarıyla kalmayacak çalışmalarımız devam edecek” dedi.

ESTETİK VE İŞLEVSELLİK BİR ARADA
Hamut; insanların hayatlarını kolaylaştıracak, ceplerine daha ucuz hitap edecek, sürücülerin rahatlığını ön planda tutan bir ürün olduğunu söyledi.

Hamut, ağır şartlarda yüke girme performansını artıran yüksek çekiş kabiliyeti sağlayan dört tekerden çekiş özelliği 3. ve 4. viteslerde otomatik olarak devreden çıkarak yakıt ekonomisine katkı sağlamak olduğunu anlattı.

Sanko Makina, MST yeni 6 serisinde başarılı tasarım anlayışını aracın ön tampon, hava alma panjuru, motor kaputu, kabin ve kabin tavanı, çamurluklar, kazıcı gibi parçalarda ve stickerlarda görmek mümkün olduğunu anlatan Hamut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıca, operatör odaklı düşünce ile oluşturulmuş bir konfor ortamı, uluslar arası standartlarda ROPS ve FOPS özelliği, ağır hizmet çalışma şartlarına uygun operatörün ağırlığına göre otomatik olarak havalı ayarlanabilen, terlemeyi önleyen operatör koltuğu, sıvı içeceklerin soğutulduğu sol konsola yerleştirilmiş soğutma dolabı, geliştirilmiş iklimlendirme ve havalandırma sistemi, derinlik ve yükseklik ayarlı soft - touch direksiyon sistemi, kullanım kolaylığı sağlayan joystick kumanda kolları,ses ve ısı izolasyonu artırılmış iç ve dış tavan CD, mp3 uyumlu müzik sistemi ve operatörün yükleyici ile çalışırken kolaylıkla kontrol ve kumanda edebileceği çok fonksiyonlu dijital ön gösterge paneli ile bir konfor ortamı oluşturacak bir üründür.”

Katılımcıların ürün hakkında firma yetkililerinden bilgi almasından sonra firma geceye özel çeşitli gösterilerle ziyaretçilerini ağırladı. Özellikle akrobatik hareketler sergileyen bir grubun gösterileri alkış aldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile