SANKO'nun Egitim Kurumlari Arasinda Is Birligi Protokolü

SANKO'nun Egitim Kurumlari Arasinda Is Birligi Protokolü

SANKO Üniversitesi ile SANKO Okullari arasinda bilimsel, sosyal ve kültürel is birligi protokolü imzalandi.

Rektör Prof. Dr. Güner Dagli, “Kardes kurumumuz SANKO Okullari ile her zaman is birligi içerisindeyiz” dedi.

Lise ögrencilerinin, SANKO Üniversitesi’nin düzenleyecegi ve uygun gördügü bilimsel, sportif ve kültürel etkinliklere katilmasina imkan saglanacagina vurgu yapan Prof. Dr. Dagli, “Lise ögrencilerimiz tarafindan gerçeklestirilecek yerel, ulusal ve uluslararasi alanda bilimsel çalismalara yönelik program ve proje hazirlanmasi konularinda da her zaman oldugu gibi destek olacagiz” seklinde konustu.

Prof. Dr. Dagli, uygun görülen çalismalarda akademisyen temini konusunda destek saglayacaklarini kaydetti.

Üniversitenin kadrosu ve olanaklariyla SANKO Okullari ögrencilerinin her zaman yaninda oldugunu belirten SANKO Okullari Genel Müdürü Firat Mümtaz Asyali ise “SANKO Üniversitesi, laboratuvar imkanlari, tecrübe paylasimi ve akademisyen destegi gibi birçok alanda bizlere her zaman destek oluyor. Yillardir sürdürdügümüz is birligini bu protokolle daha ileriye tasiyacagiz” ifadelerini kullandi. Iki kardes egitim kurumu arasinda yapilan is birliginin özellikle saglik bilimleri alanini hedefleyen SANKO Okullari ögrencilerinin vizyonlarina ve gelisimlerine büyük katki sunacagina dikkat çeken Asyali, “SANKO Üniversitesi Rektörü, Degerli Hocamiz Prof. Dr. Güner Dagli ve üniversite yönetimine sükranlarimizi sunuyoruz” diye konustu.

Törene SANKO Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yildirim, Tanitim Ofisi Sorumlusu Sema Tavsancil ve SANKO Okullari Liseler Müdür Yardimcisi Fatma Dilsad Erdogan da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile