SANKO Park AVM, Çocuklara Yönelik Ödüllü Yarisma Düzenliyor

SANKO Park AVM, Çocuklara Yönelik Ödüllü Yarisma Düzenliyor

Gaziantep’in yasam alani Sanko Park Alisveris Merkezi, Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na özel ödüllü resim yarismasi düzenliyor.

Sanko Park AVM tarafindan dokuzuncu kez düzenlenecek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami resim yarismasina basvurular 18-22 Nisan tarihleri arasinda Sanko Park Danisma bankosuna yapilabilecek.

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ögretim Görevlisi Muhammet Aliyev, GTO Güzel Sanatlar Lisesi Resim ögretmenleri Hüseyin Yildirim ve Özer Çaglar’dan olusan jürinin 23-24 Nisan tarihlerinde yapacagi degerlendirmenin ardindan sonuçlar 26 Nisan’da açiklanacak. 5-8 ve 9-12 yas olmak üzere iki kategoride çocuklarin katilimi ile düzenlenecek yarismada, 5-8 yas kategorisinde birinciye bisiklet, ikinciye Hover Board, üçüncüye tablet, 9-12 yas kategorisinde ise birinciye Laptop, ikinciye elektrikli scooter, üçüncüye tablet armagan edilecek.

Sanko Park 9. Geleneksel Resim Yarismasi katilim kosullari

1. Yarismaya 5-12 yas arasi çocuklar katilabilir. 2. Her katilimci yalniz bir resimle yarismaya katilabilir. 3. Resim temasi serbest olarak belirlenmistir. 4. Resimler pastel boya kullanarak 35x50 boyutlu kagida çizilmelidir. 5. Resimler, jüri üyeleri Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ögretim Görevlisi Muhammet Aliyev, GTO Güzel Sanatlar Lisesi Resim ögretmenleri Hüseyin Yildirim ve Özer Çaglar tarafindan degerlendirilecektir. 6. Katilimcilarin adi, soyadi ve yas bilgilerinin eksiksiz olarak resim kagidinin arkasina yazilmasi mecburidir. 7. Yarisma basvurulari 18-22 Nisan tarihleri arasi Sanko Park danisma bankosundan yapilacaktir. 9. Yarismanin sonucu 26 Nisan 2022 tarihinde açiklanacaktir. 10. Kazanan yarismacilara ödülleri 27-29 Nisan tarihlerinde teslim edilecektir.

Ödüller

5-8 yas grubu birincilik ödülü: bisiklet, ikincilik ödülü: hover board, üçüncülük ödülü : tablet, 9-12 yas grubu birincilik ödülü: laptop, ikincilik ödülü: elektrikli scooter, üçüncülük ödülü: tablet.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile