Sanko Park Avm'de ''Polis Sergisi'' Açıldı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde emniyet teşkilatının çeşitli birimlerinin faaliyetlerini anlatan ''Polis Sergisi'' açıldı.

Açılış öncesinde Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesi'nde emniyet teşkilatında görev yapan polis çocukları, müzik dinletisinde bulundu.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, yaptığı açıklamada, gösterinin çok güzel olduğunu belirtti.

Polis Haftası nedeniyle Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde il Emniyet Müdürlüğü şubelerinin düzenlemiş olduğu etkinliğin halka tanıtıldığını ifade eden Ata, ''Narkotik köpeği 'Elit'in, narkotik faaliyetlerde ne kadar faydalı olduğunu gördük. Başta Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz olmak üzere tüm emniyet çalışanlarının Polis Haftası'nı kutluyorum. Polis faaliyetlerinin halka tanıtılması bakımından ve polisin halkla ilişkilerinin geliştirilmesi bakımından böyle bir etkinliğin faydalı olacağını düşünüyorum.''

Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ise etkinlik amacının polisle halkın kaynaşmasını sağlamak olduğunu dile getirdi.

10 Nisan Salı gününe kadar stantlarda tanıtım çalışmaları devam edeceğini ifade eden Oğuz, öğrencilerin de ziyaretinin belediye otobüsleri aracılığıyla sağlanacağını sözlerine ekledi.

Bu arada ''Polis Şahin'' adlı maket ilk kez halkla tanıştı.

Narkotik köpeklerinden ''elit ve şile'' kutular içerisine yerleştirilmiş uyuşturucu maddeyi bularak izleyenlerden alkış aldı.

Ardından Vali Ata olmak üzere beraberindeki heyet, stantları tek tek gezdi.

Sergiye Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve emniyet teşkilatı üyeleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile