Sanko Sanat Galerisi'nde Sergi Açılışı

Funda Tarakçıoğlu ve atölyesi sanatçıları, Sanko Sanat Galerisi'nde karma resim sergisi açtı.

Sanko Park Alışveriş Merkezi 3. kata taşınan Sanko Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışı, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve sanatseverler tarafından yapıldı. Tarakçıoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, tarih boyunca batıyı doğuya bağlayan ticaret yollarının kesişme noktasında bulunan Gaziantep ve çevresinin, özellikle Zeugma antik kentinin, kültür ve güzel sanatlar alanında gelişmiş ve dönemin en iyi sanatçılarının akın ettiği bir yer olduğuna
dikkati çekti.
''Gaziantep'i ve galeriyi çok beğendik. Bundan böyle sizlerle daha çok beraber olacağız'' diyen Tarakçıoğlu, günümüzde bir bölümü Birecik Barajı gölü altında kalan Zeugma'nın sanat alanındaki parlak dönemlerini hatırlatırcasına Gaziantep'te karma resim sergisi açtıklarını söyledi.
4 Nisan'a kadar gezilebilecek olan sergide, Funda Tarakçıoğlu, Sedef Acarkan, Feyiz Bahçecik, Şahika Kutsal, Neyyire Oğur, Fatoş Öktener, Rüksan Özhabeş, Nevin Salman, Serap Samioğlu, Filiz Türer ve Ayla Uluğ'un yaklaşık 50 eseri sergileniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile