Sanliurfa'da Asfaltlama Çalismalari Sürüyor

Sanliurfa'da Asfaltlama Çalismalari Sürüyor

Sanliurfa’nin Haliliye ilçesine bagli Çamlidere-Karaali Grup yolunda yapilan asfalt çalismalari sürüyor.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligina bagli ekipler, Haliliye ilçesine bagli Çamlidere - Yarimsu - Karabayir - Yazilikavak - Havsanli - Battal - Karaali gurup yolunda 12 kilometre, Havsanli-Ikiagiz- Ballica- Çatalli-Mehmetçik- Tatli-Yazgülü grup yolunda da 8 kilometrelik asfalt çalismasini tamamladi. Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlari Karaali yolu ile birlesen gurup yollarinda incelemelerde bulundu. Grup yollarinda incelemelerde bulunan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaslara hizmet etmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, ‘’Haliliye ilçemize bagli Çamlidere-Yarimsu-Karabayir-Yazilikavak-Havsanli - Battal-Karaali gurup yolunun 12 kilometresini yaptik ve Karaali ile birlestirdik. Grup yollarimizin tamami en iyi standartlardaki asfalt yola kavusmusmus oldu. Dogu istikametinde Havsanli-Ikiagiz-Ballica-Çatalli-Mehmetçik-Tatli-Yazgülü grup yolunda da 8 kilometrelik bir çalismamiz oldu. Bu bölgede asfalt çalismasini bitirmis olduk. Sanliurfa’nin genelinde kirsal alanda yüzde 95 oraninda asfalt çalismamizi bitirmis olduk. Kalan yüzde 5’lik kismi ise mezralarimizdir ve mezralarimizdaki çalismalarimizi da yilsonuna kadar tamamlayacagiz. Kirsal Hizmetler Daire Baskanligimiz çok yogun bir sekilde 13 ilçemizde çalismalarini sürdürmektedir. Vatandaslarimiza hizmet etme mutlulugunu yasiyoruz. Aslinda birçok belediyeler Sanliurfa ve ilçeleri disinda bu tür hizmete henüz daha ulasabilmis degil, yine bunun yaninda biz köy baglanti yollarini yaparken bir yandan da Haliliye Belediyemiz köy içlerindeki çalismalarini sürdürmektedir. Grup yollarindaki asfalt, köy içlerimiz tamamen güzel bir standart da kavustu. Vatandaslarimiz tozdan, topraktan kurtulmus oldu. Yogun bir sekilde bu çalismalarimizi sürdürerek halkimizin hizmetine devam ediyoruz’’ dedi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesinin ilçelerde yaptigi çalismalardan memnun olduklarini anlatan Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat ise ‘’Burada 4 Buçuk yildir hem Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi hem de Haliliye Belediyesi olarak hep birlikte sahalardaki ortak hizmet profili çerçevesinde, bir taraftan biz ilçe belediyesi olarak köylerin içerisindeki gerek asfalt çalismalari, gerek parke ve stabilize çalismalari yaparken, bir taraftan da Büyüksehir Belediyesi olarak köylerin ana arterlerini ana yollarini asfalt çalismalari 4 buçuk yildir hummali bir sekilde devam etti. Haliliye ilçemizde yüzde 99 bütün köy yollarimiz, köy içlerimiz asfatlanmis, Stabilizesi yapilmis durumdadir. 20 köyün ana arter olarak baglandigi grup yolu olarak bilinen ve Sanliurfa’da da Çamlidere - Karaali yolu arasindaki yogun olarak trafigin yasandigi yolu da Büyüksehir Belediye Baskanligimiz tarafindan burada asfalt yapildi. Büyüksehir Belediyemizin çalismalarindan memnunuz’’ diye konustu.

Grup yolundaki Mahalle Muhtarlari ve Meclis Üyeleri, birçok mahalleyi birbirine baglayan grup yolunda yapilan asfalt çalismasindan dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile