Sanliurfa'da Feci Olay Açiklamasi Dereyi Geçmeye Çalisirken Akintiya Kapildilar

Sanliurfa'da Feci Olay Açiklamasi Dereyi Geçmeye Çalisirken Akintiya Kapildilar

SANLIURFA – Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde dere kenarindan oynayan 4 çocuk akintiya kapilirken, onlari kurtarmaya çalisan bir kadin da suya düstü. Çocuklardan biri kendi imkanlariyla, 3 kisi ise vatandaslar tarafindan kurtarildi, 11 yasindaki bir çocuk ise gözden kayboldu. O anlar ise saniye saniye kameraya yansidi.

Edinilen bilgiye göre olay, Ceylanpinar ilçesine bagli Yukari Durmus kirsal Mahallesi yakinlarinda yasandi. Iddiaya göre, bölgede inek otlatan Emine K., Semse D., Yasemin Ç. ve 11 yasindaki Davut K., siddetli bir sekilde akan Circip Deresi’nin kenarinda oynarken suya düsüp akintiya kapildi. Bir süre sürüklenen çocuklardan biri kendi imkanlariyla kurtulurken diger 3 çocuk ise sig bir yerde durmayi basardi. Vatandaslar mahsur kalan çocuklari kurtarmak için bölgeye gitti. Traktöre bagladiklari ipi beline baglayan 2 sahis, çocuklara ulasmaya çalisti.

11 yasindaki Davut K.’nin annesi Sadiye K. de suyu geçip yanlarina gitmek istedi. Çocuklara yaklastiginda akintiya dayanamayan kadin düsüp çocuklara tutundu. Çocuklar da kendilerini fazla tutamayarak düstü. Akintiya kapilanlari kurtarmak için suya atlayanlar da suyun siddetine dayanamayarak tekrar sudan çikti.

3 kurtarildi, küçük çocuk kayboldu

Çevredekiler suya sonradan giren küçük çocugun annesi ile 2 kizi kurtarirken 11 yasindaki Davut K. ise akintiya kapilarak gözden kayboldu. Vatandaslarin, kaybolan çocugu bulmak için dere çevresinde arama yaptiklari belirtildi. Yasananlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile