Sanliurfa'da Film Gibi Olay

Sanliurfa'da Film Gibi Olay

Sanliurfa’nin Suruç ilçesinde motosikleti çalinan kadin, hirsizi takip ettigi sirada otomobiliyle baska bir motosiklete çarpti. Bir kisinin yaralandigi kaza ani kameraya yansirken, çalinan motosiklet ele geçirildi, hirsizlik süphelisi yakalandi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Suruç ilçesine bagli Sarayalti Mahallesi’nde meydana geldi. B.E.’nin kullandigi 28 AS 206 plakali otomobil, sürücüsü ve plakasi belirlenemeyen motosiklete çarpti. Kazada motosiklet üzerindeki yolcu E.Ç. yaralandi. Hastaneye kaldirilan yaralinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Çalinan motosikletini ilanda görüp pesine düstü

Sanliurfa’da yasayan B.E., internet üzerinden motosikletinin satisa çikarildigini fark ederek, Suruç’taki hirsiz satici ile müsteri gibi konusmaya basladi.

Polis ekipleri ile irtibata geçerek Suruç ilçesinde süpheli saticinin pesine düsen B.E., takip sirasinda baska bir motosiklete çarpti. Kazada yaralanan motosiklet üzerindeki çocuk yolcu, hastaneye kaldirildi. Polis ekiplerince devam eden takip sonrasi çalinan motosiklet ele geçirildi, hirsizlik süphelisi gözaltina alindi. Çalinan scooter tipi motosikletine kavusan vatandas, polis ekiplerine tesekkür etti.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile