Sanliurfa'da Gençler Hayallerine Kavusuyor

Sanliurfa'da Gençler Hayallerine Kavusuyor

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan gençlerin hizmetine sunulan gençlik merkezlerinde KPSS ve üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilere hem ders hem de sanat kursu veriliyor. Alaninda uzman egitmenler tarafindan verilen kurslar sayesinde gençler hayallerine kavusuyor.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesinin egitime destek çalismalari, üniversiteyi kazanmak isteyen dezavantajli ögrencilerin de umudu oldu.

Bir dershaneden çok daha fazla imkânin saglandigi Esentepe Gençlik Ve Koordinasyon Merkezinde Üniversite ve yabanci dil sinavlari hazirlik kurslarinin yani sira sanatla ilgilenen gençler için de gitar, baglama gibi sanatsal kurslar veriliyor.

Gençlerin egitimine her zaman destek veren Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlariyla olusturulan tam donanimli gençlik merkezleri, sinavlara hazirlanan gençlerin adeta merkezi oldu.

Esentepe Gençlik Ve Koordinasyon Merkezinde toplamda 700 ögrenci farkli kurslarda egitim aliyor.

KPSS ve üniversite sinavlarina hazirlanan ögrenciler, kendilerine sunulan bu imkanlardan dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile