Sanliurfa'da 'Gönül Çorbasi' Ikrami Basladi

Sanliurfa'da 'Gönül Çorbasi' Ikrami Basladi

Haliliye Belediyesi vatandaslara ikram edilen Gönül Çorbasi, soguklarin etkisini göstermesiyle 4 ayri noktada yeniden ikram etmeye basladi.

Haliliye Belediyesi’nin Gönül Çorbasi, soguklarin etkisini gösterdigi bugünlerde iç isitiyor. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan önceki yillarda devam eden Gönül Çorbasi, yeniden ikram edilmeye basladi.

Gönül Çorbasi ikrami, nüfus yogunlugunun fazla oldugu 18 Mart Çanakkale Caddesinde bulunan Toplanma Merkezi, Devteysti Açiksu Caddesi ile Harran Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi ve Mehmet Akif Inan Egitim ve Arastirma Hastanesinde kurulan stantlarda verildi.

Görevliler tarafindan tek kullanimlik bardalarda ikram edilen çorba ve ekmegi alan vatandaslar sicak çorba ile isindiklarini kaydederek, sunulan hizmetten dolayi Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a tesekkür etti.

Öte yandan Gönül Çorbasi ikrami, hafta içi her sabah 06:00 ile 08:00 saatleri arasinda verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile