Sanliurfa'da Kovid-19 Karsi Asilama Çalismalari

Sanliurfa'nin Siverek ilçesinde asilama oraninin arttirilmasi amaciyla STK ve oda baskanlariyla istisare toplantisi gerçeklestirildi.



Sanliurfa Valisi Yardimcisi Siverek Kaymakami Vekili Mustafa Akin, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluslari ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Tüm vatandaslara asi olmalari konusunda çagri yapan Mustafa Akin, gençlerin asiya tesvik edilmesinin önemine degindi.

Sanliurfa Valiligince baslatilan asi kampanyasiyla ilgili hatirlatma yapan Akin, "Asisini yaptiran 24 yas alti gençlerimize Persembe günü yapilacak çekilisle çesitli hediyeler verilecek. Buradaki amacimiz hediye degil, gençlerimizin asi yapmalarina tesvik etmektir. Daha fazla saglik ve can kaybina tahammülümüz yok. Koronavirüse karsi en etkili yol olan asiyi yaptirmaktan baska çaremiz yok." dedi.

Toplanti sonrasi bölgede olusturulan asilama noktasinda Vali Yardimcisi Akin ile katilimcilar Ahmet Bucak, Cumali Karavar, Fikret Acemoglu, Hasan Izol, Hüseyin Palice, Mehmet Ali Karakeçili, Mahmut Hatipoglu, Mehmet Karavar, Mustafa Karakayali, Orhan Atilla, Ömer Gülice ve Ömer Teker Kovid-19 tedbirleri kapsaminda asi yaptirdi.

Toplantiya Jandarma Komutani Yüzbasi Mustafa Deniz, Ilçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan ve Ilçe Saglik Müdürü Osman Güzen katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile