'Şanlıurfa'da Randevu Sistemli Traş'

'Şanlıurfa'da Randevu Sistemli Traş'

Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı öncesi yaşanan yoğunluk nedeniyle berberler randevu sistemiyle çalışıyor.

Alınan bilgiye göre, kent genelinde bayram öncesi yaşanan yoğunluk ve olası karışıklıkların önüne geçmek isteyen bazı berber ve kuaförler, müşterilerine telefonda zaman bildiriyor.

Bu sayede vatandaşları bekletmeden işlerini tamamlayan esnaf, daha planlı iş yapma imkanı buluyor.

Kentin en işlek mekanlarında kuaförlük yapan Ramazan Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu dönemde yoğun mesai harcadıklarını ve bu durumdan memnun olduklarını söyledi.

Müşterilerine kolaylık sağlamak adına böyle bir çalışma yürüttüklerini anlatan Güneş, "Uzun zamandır berberlik yapıyorum. Bölgemizde herkes bayram traşını son güne bırakıyor. Böyle olunca işlerimiz aksıyor, kimileri gelip 'abi bayram namazından sonra açık mısınız?' gibi sorular soruyor. Bizde hem daha az yorulmak hemde herkesin işini çözmek için randevulu çalışmaya karar verdik. Devamlı müşterilerimiz olan kişileri cep telefonuyla arayıp kendilerine zaman açısından seçenekleri sunuyoruz. Buna göre onlarda uygun zamanı seçerek gelip traş oluyor" dedi.

Müşterilerden Mahmut Yılmaz ise normalde işlerini bırakarak gelip saatlerce berberde sırada beklediğini ancak yeni çözümle bu sorunun ortadan kalktığını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile