Şanlıurfa'da Referandum Anketlerinde 'Evet' Çıkıyor

Şanlıurfa'da Referandum Anketlerinde 'Evet' Çıkıyor

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, 12 Eylül'de yapılacak olan Referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, Gençlik Kolları olarak Karaköprü beldesinde Referandum ile ilgili anket çalışması yaptıklarını söyledi. Erik, "Anketimizle ilgili olarak binden fazla eve gidildi. 820 Evet'e karşılık, 80 hayır, 50 ev kararsız görüş bildirdi. 50 evde de kimseye ulaşılmadı. İnşallah Karaköprü beldemizde yüzde 90'a yakın evet çıkacağına inanıyorum. Çocuklarımızın geleceği için özgürlüğe ve demokrasiye Evet, bundan dolayıdır ki biz Referandum da 'Evet' diyoruz" dedi.

Karaköprü'de ikamet eden Eğitimci-Yazar Ali Tutluoğlu ise 12 Eylül'de yapılacak olan Referandum da, Ülkemizin geleceği açısında çok önem teşkil ediyor. Biz Karaköprülüler Referandumda herkesin Evet'ten yana tavır koymasını bekliyoruz. 26 Madde tamamen sivil inisiyatifi öncelediği için, evet dememizde hayır olacaktır. Her Evet, özgürlüğe evet demektir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile