Sanliurfa'da Sicak Hava Bunalti Vatandaslar Havuzlara Kostu

Sanliurfa'da Sicak Hava Bunalti Vatandaslar Havuzlara Kostu

Sanliurfa’da 40 dereceyi asan sicaklardan bunalanlar Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi’nin ücretsiz havuzlarina akin etti. Havuzlari dolduran çocuk ve gençler serinlemenin keyfini yasarken aileleri de havuz kenarindaki gölgelik alanlarda onlari izledi.

Hava sicakliklarinin mevsim normallerinin üzerinde seyrettigi Sanliurfa’da termometreler zaman zaman 48 dereceleri gösteriyor. Vatandaslar da serinlemenin yolunu Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlariyla sayilari artirilan ve ücretsiz hizmet veren açik havuzlarda ariyor.

Sanliurfa’da “Kanala Degil Havuza” sloganiyla kent merkezi ve ilçelerde hizmete sunulan havuzlarda hizmet veren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi vatandaslara tamamen hijyenik ve güvenli bir ortamda serinleme imkani sunuyor.

Özellikle öglen saatlerinde artan hava sicakliklarinda havuzlarin yolunu tutan vatandaslar kimlik göstererek günün belirli saatlerindeki seanslardan faydalanabiliyor. Havuzlarda cankurtaranlar bogulma tehlikelerine karsi hazirda bekliyor.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi yüzme havuzlarinda yüzme bilmeyen kalmasin diye ücretsiz yüzme kurslari ve egitimleri de veriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile