Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Haliliye Belediyesi tarafından kaçak yapıldığı tespit edilen bir binanın kaçak katının yıkımı gerçekleşti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Süleymaniye Mahallesi 2073. Sokak'ta tespit edilen kaçak kat, zabıta ekiplerinin güvenlik önlemi altında yıkıldı.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bölgelerde yaptığı denetimlerde kat hakkı bulunan ve kat çıkmak isteyen vatandaşlara ise yapması gereken yasal işlemler konusunda bilgiler de veriyor.

- Ertekin'den şehit Uzman Çavuş Taş için başsağlığı mesajı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bir grup terörist tarafından yapılan saldırıda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş ve şehit olan silah arkadaşları için başsağlığı mesajı yayınladı.

Ertekin yaptığı yazılı açıklamasında, bölücü terör örgütü PKK'nın yaptığı saldırıyı kınayarak şunları kaydetti:

"Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesi'nde teröristler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın şahadet haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Askerlerimizin şahadet haberi tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür. Gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı ve tüm terör olaylarını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, tüm Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile