Sanliurfa'nin Yemekleri Ayni Çati Altinda Bulusuyor

Sanliurfa'nin Yemekleri Ayni Çati Altinda Bulusuyor

Sanliurfa’nin Haliliye ilçesinde belediye tarafindan açilan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restorani vatandaslarin büyük begenisini kazandi.

Karsiyaka Mahallesinde 4 bin metrekare alan üzerine tesis edilen Ibrahim Tatlises Kültür Merkezi içerisinde yer alan Gastronomi Merkezi ve Restorani, sunulan 90 çesit yöresel lezzetiyle Sanliurfa’nin zengin mutfagini yansitiyor. Çorba çesitleri, tepsi yemekleri, sulu yemekler, kebap çesitleri, salata çesitleri, pide ve tatli çesitleri damaklarda tat birakan lezzetler, ziyaretçilerinden tam not aliyor. Tüm lezzetlerin yöresel oldugu ve nezih bir mekanda vatandaslarla bulustugunu kaydeden ziyaretçiler, Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranini Sanliurfa’ya kazandirdigi için Baskan Mehmet Canpolat ve ekibine tesekkür etti. Menüdeki tüm yemeklerin mahalli oldugunu kaydeden vatandaslar, “Biz de gelip burada yemegimizi yedik, gayet güzel. Nezih bir ortam, sakin. Hem yemek açisindan hem mekan açisindan çok begendik. Belediye Baskanimiz sehrimizi güzel bir sekilde anlatiyor. Menüdeki tüm yemek isimleri bizim mahalli isimlerle de aniliyor olmasi ayri bir güzel oldu. Burada modern bir bina içerisinde en köklü yemeklerimiz harika bir sekilde servis ediliyor. Emegi geçenlere çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Rezervasyon sistemi ile misafirlerini agirliyor

Kahvaltisi, öglen yemegi ve aksam yemekleri ile vatandaslarin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restorani, misafirlerini ise rezervasyon sistemi ile agirliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile