Sanliurfa Ve Ankara'da Elektrik Sebekesi Yapim Isleri Ihale Edilecek

Sanliurfa Ve Ankara'da Elektrik Sebekesi Yapim Isleri Ihale Edilecek

Sanliurfa ve Ankara'da yüksek gerilim (YG) ve alçak gerilim (AG) elektrik sebekesi yapim isleri ihale edilecek.

Sanliurfa Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Baskanliginin, Sanliurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Baskanliginin ve Polatli Ticaret Odasi Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Baskanliginin konuya iliskin ilani, Resmi Gazete'nin bugünkü sayisinda yayimlandi.

Buna göre, YG-AG elektrik sebekesi yapim isi birim fiyat esasi ve birim fiyatlarin her biri için geçerli olmak üzere isin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapali zarf teklif alma usulüyle ihale edilecek.

Sadece yerli isteklilerin katilabilecegi ihalenin kesif bedeli Sanliurfa Siverek'te 8 milyon 688 bin 360 lira, geçici teminat bedeli ise 260 bin 650 lira 80 kurus olarak belirlenirken, Sanliurfa'da Ihalenin kesif bedeli 81 milyon 636 bin 196 lira, geçici teminat bedeli ise 2 milyon 449 bin 85 lira olarak belirlendi.

Ankara Polatli'daki ihalenin kesif bedeli ise 8 milyon 184 bin 648 lira, geçici teminat bedeli 245 bin 539 lira olarak ilan edildi.

Sanliurfa'daki ihale 22 Haziran Sali günü saat 10.30'da, Sanliurfa'nin Siverek ilçesindeki ihale 29 Haziran Sali saat 10.30'da ve Ankara Polatli ihalesi ise 17 Haziran Persembe saat 10.30'da Sanayi ve Teknoloji Bakanliginin Ankara'nin Çankaya ilçesindeki yeni hizmet binasinda yapilacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile