Saraçoğlu Çocuk Yuvası, yıl sonu etkinliği düzenledi

Siirt Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne bağlı Saraçoğlu Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarının düzenlediği yıl sonu etkinliği büyük ilgi gördü. Öğrencile

  Siirt Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü ' ne bağlı Saraçoğlu Çocuk Yuvası ' nda kalan çocuklarının düzenlediği yıl sonu etkinliği büyük ilgi gördü . Öğrenciler , çeşitli skeçler oynadı , gösteriler sergiledi , şiirler okudu .

Eşi Gülsüm Çolak ' la birlikte çocukları ayakta alkışlayan Vali Musa Çolak , " Geçen hafta açılışını yaptığım üç çocuk evi ile sıcak aile ortamına kavuşan çocukların mutluluğunu paylaşmıştım . Şimdi ise minik öğrencilerimizin yeteneklerini beğeniyle izledim . Bu çocuklar bize emanettirler . " dedi .

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hıfzullah Canpolat da iş yükleri ve sorumluluk alanlarını gittikçe arttığını belirtti . Son yıllarda gelir dağılımındaki eşitsizlik , işsizliğin artması , sosyal alanlardaki hızlı değişim ve köyden kente göçün artması ile birlikte sosyal hizmetlerin yükünün çoğaldığını belirten Canpolat , " Bizim işimiz gönüllülük işidir . Bu kurumda görev yapanlar yuva ve yurtlarda kalan çocuklara ihtiyaç duydukları sevgiyi vermeye çalışıyorlar . " şeklinde konuştu .

Gösterinin sonunda miniklerin dünyayı ve doğayı korumaya yönelik dövizli gösterisi büyük alkış aldı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile