Sarampole Devrilip Yanan Tirdan Geriye Demir Yigini Kaldi

Sarampole Devrilip Yanan Tirdan Geriye Demir Yigini Kaldi

Sirnak’in Cizre ilçesi Inci Köyü Mevkiinde kalekim yüklü tir sarampole devrilip yanmaya basladi. Yanan araç sürücüsü kazadan yarali olarak kurtulurken tirdan geriye ise hurda yigini kaldi.

Kaza, Cizre-Silopi Karayolunun 10. kilometresinde bulunan Inci Köyü Mevkiinde meydana geldi. Cizre istikametinden Silopi’ye dogru seyir halinde olan Sait Gerem yönetimindeki plakasi belirlenemeyen kalekim yüklü tir, yol onarim çalismalari nedeni ile tek seritten ulasimin saglandigi yola girdigi esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sarampole yuvarlanip yanmaya basladi.

Tir sürücüsü Gerem, yoldan geçen vatandaslar tarafindan yarali olarak araçtan kurtarilirken, tir alevlere teslim oldu. Vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kaza nedeni ile uluslararasi karayolunda uzun araç kuyrugu olustu.

Kisa sürede olay yerine ulasan itfaiye ekibi yangina müdahale edip söndürürken, saglik ekipleri de yarali sürücüye ilk müdahaleyi yaptiktan sonra ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldirdi.

Yasanan kazada tirdan geriye demir yigini kalirken, çevreye saçilan kalekim torbalari karayollari isçileri tarafindan yoldan kaldirildi. Kaza nedeni ile yaklasik 1 saat ulasima kapanan yol, temizlenip kaza yapan tirin yoldan kaldirilmasi ile birlikte yol ulasima açildi.

Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile