Sarampole Uçan Yolcu Otobüsünün Muavini Açiklamasi 'Artik Istifa Ediyorum'

Sarampole Uçan Yolcu Otobüsünün Muavini Açiklamasi 'Artik Istifa Ediyorum'

Istanbul’dan Fethiye istikametine giderken Bursa’da sarampole uçan yolcu otobüsünde biri hamile 2 kisi yaralandi. Kazazede muavin, “Yillardir bu isi yapiyorum. Artik istifa ediyorum” dedi.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Alasarköy mevkiinde meydana geldi. Istanbul’dan Fethiye’ye giden yolcu otobüsü, Bursa’da otogara ugramak için otobandaki yol ayrimina girecegi esnada yagisli havanin etkisiyle kayarak sarampole uçtu. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ekip sevk edilirken, kazada 1’i hamile 2 kisi yaralandi.

Kazaya karisan otobüsün muavini Baris Akkus, “15 yillik muavinlik hayatimda böyle bir kaza yasamamistim. Sarampole dogru gitmeye baslayinca artik öldügümüzü düsündüm. Ailemi kaybedecegimi düsündüm. Zaten bu günden sonra artik bu isi yapmayacagim, istifa ediyorum” diye konustu.

Otobüsü tirin sikistirdigini iddia eden 38 yasindaki muavin, “Otobüsle ilerledigimiz esnada Bursa otogarina ugramak istedik. Bu sirada bizi tir sikistirdi. Kaptanimiz daha büyük bir kazaya neden olmamak için otobüsü kontrollü bir sekilde agaçlik alana sürdü. Sarampole düstük, çok sükür agir yaralanan olmadi. 15 yillik is hayatimda ilk defa böyle bir kaza yasadim” ifadelerini kullandi.

Kazayla ilgili tahkikat ise devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile