Sarıçam'da Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci  Yeşilay Kulüplerinin Yanında

Sarıçam'da Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci Yeşilay Kulüplerinin Yanında

Sarıçam Kaymakamlığı ile belediyenin madde bağımlılığı ile mücadele amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında ilköğretim ve liselerdeki Yeşilay kulüpleri yarışıyor.

Yarışmaların başlaması dolayısıyla düzenlenen törende Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, geleceğin valisi, kaymakamı, milletvekili ve işadamı olacak bugünün gençlerinin sağlıklı yetişmesi gerektiğini söyledi.


Kaymakamlık tarafından başlatılan ve belediyenin de içinde aldığı bu proje ile sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı koyduklarını belirten Başkan Zenbilci, “Öncelikli olarak bazı okulların Yeşilay kulüpleri beni ziyaret ederek yapmış oldukları faaliyetleri aktardılar. Bizde kendilerine bu çalışmaların neresinde olduğumuzu, bunun ne gibi sonuçları olacağını anlattık. Bu amaçla tüm okullarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ata İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen yarışmada dereceye girecek olan üç okulun Yeşilay kulüpleri, Yeşilay Haftasında İstanbul 'a Yeşilay Genel Merkezinde misafir edilecekler.

Sarıçam Kaymakamlığı Madde Bağımlılığı ile İstişare ve Yürütme Komisyonu üyelerinin jürilik yaptığı yarışmalar öncesinde Yeşilay Derneği Adana İl Başkanı Mehmet Aslanbaba son dönemde sigara bırakanlara rozet taktı.

Kaymakam Ali Taşkın Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge ve İlçe Müftüsü Murat Demir 'in de katıldığı açılış programında madde bağımlılığı ile mücadele çalışmalarına katkı sağlayan kurumlara plaket takdim edildi. Bu arada yarışmaya katılan okulların Yeşilay kulüpleri tarafından gerçekleştirilen sunumlar büyük beğeni topladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile