Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak Büyük Dayanisma Gösterdi'

Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak Büyük Dayanisma Gösterdi'

Samsun’un Kavak Ilçe Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, “Kavak depremzede kardeslerimize destek için adeta seferber oldu” dedi.

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan bölgeye yardim için harekete geçen Kavak’ta tüm halkin adeta seferber oldugunu söyleyen Baskan Ibrahim Saricaoglu, “Yasadigimiz bu büyük felaketin ardindan tüm imkânlari ile oradaki kardeslerimizin yardimlarina kosan tüm hemserilerime çok tesekkür ediyorum” diye konustu.



Çanakkale ruhu

Baskan Saricaoglu, deprem ardindan Kavak Kaymakamligi, sivil toplum kuruluslari ve siyasi parti temsilcileri öncülügünde harekete geçen Kavak’in kisa sürede topladigi gerek giysi ve gerekse gida yardimlarindan olusan tirlari pesi sira bölgeye gönderdigini söyledi.

Yasanmakta olan zor günlerin el birligi ile en kisa sürede asilacagini ifade eden Saricaoglu, “Bu büyük afet karsisinda adeta Çanakkale ruhu ile kenetlenerek tek yumruk olan aziz milletimiz, tüm dünyaya zor günlerde dayanismanin ve bir olmanin en güzel örnegini bir kez daha gösterdi” ifadelerini kullandi.

Afetin ilk günlerinde yapilan koordinasyon toplantisi ardindan Kavak’ta tüm yardim malzemeleri Yasar Dogu Kapali Spor Salonu’nda toplanarak tek tek ayrilip paketlenerek afet bölgelerine sevk edilmeye baslandigini anlatan Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, “Kahramanmaras merkezli 10 ilimizde yasanan afet hepimizi derinden etkiledi. Bu aci olayin hemen ardindan harekete geçerek tam bir koordinasyon içinde topladigimiz yardimlari Kavak Yasar Dogu Kapali Spor Salonumuzda tasnif ederek bölgeye ulastirdik. Ilçemizde hayirsever vatandaslarimizin gönüllerinden kopan bu anlamli destekleri için tüm hemserilerimize çok tesekkür ediyorum. Kavak bir kez daha dayanismanin en güzel örnegini sergiledi. Kardeslerini yalniz birakmadi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile