Sarıgöl Ak Parti'de Müracaatlar 1 Ekim'de

Sarıgöl Ak Parti'de Müracaatlar 1 Ekim'de

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olacak partililerin müracaatları hakkında açıklama yaptı.

Muhammet Toy; "Geçtiğimiz günlerde AK Parti MKYK toplantısı ardından 2014 mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday adaylık sürecinin 21 Ekim 2013 tarihinde başlayacağını söylemişti. 24.09.2013 tarihinde yapılan MKYK toplantısı ardından AK Parti mahalli idareler seçimi aday adaylık başvuru tarihinin 1 Ekim 2013'de başlayıp 1 Kasım 2013 tarihinde biteceğini açıkladı.

Türkiye de olduğu gibi Sarıgöl ilçemizde seçim havasına girdi. Yapılacak olan Mahalli idareler Seçimi için aday adaylık başvurularını 1 Ekim tarihinden itibaren müracaatları almaya başlayacağız. Aday adaylık müracaatları için genel merkez MKYK tarafından belirlenen aday adaylığı ücreti ilçemiz için belediye başkanlığı ve belediye meclis üyesi aday adaylığı için 750,00 TL olarak belirlendi. Müracaatlar 1 Kasım 2013 tarihinde son bulacak. İlgili partililerimize duyurulu.’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile