Sarıgöl'de, Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı

Sarıgöl'de, Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Abdurrahim Arslan, "Sarıgöl'de seçimleri kaybettik ama halkımıza küsmeden ilçemize hizmetin en iyisini kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Abdurrahim Arslan, "Sarıgöl'de seçimleri kaybettik ama halkımıza küsmeden ilçemize hizmetin en iyisini kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.
AK Parti Lokali'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Aslan'ın yanı sıra, İl Kadın Kolu Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, İl Başkan Yardımcısı Havva Alan Ozcen, Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Erol, diğer teşkilat başkanları ve üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, köy muhtarları ve kooperatif başkanları katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Mustafa Erol, "Sarıgöl'de son yıllarda yapılan hizmetler daha önce hiç yapılamamıştı. Sarıgöl'den kaldırılan Halk Bankası şubesi ve orman deposu tekrar kuruldu. Hastanemizin eksiği olan dahiliye doktorunun ataması önümüzdeki günlerde yapılacak. İlçemize yeni bir spor kompleksi yapılacaktır. Bunun maliyeti ise bir milyar TL civarındadır. Bu ve bir çok hizmet AK Parti teşkilatlarının gayretleri ile yapılmış, yapılmaya devam edecektir" dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Aslan ise, yerel seçimlerde Sarıgöl'de kaybettiklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Sarıgöl'de seçimi kaybettik ama ilçe halkına darılmadık. Aksine, hizmetlerimizi aksatmadan en iyi şekilde yapmaktayız. Sarıgöl'de son 3 aydır yapılan hizmetler son 5 yılda yapılmamıştır. Biz insanımızı seviyoruz. Hizmet etmeyi kutsal saydığımız için iktidarız. İşte AK Parti'nin farkı da burada yatmaktadır. Bizim için 'Tarım sektörüne darbe vurdu' denilmektedir. Aksine bizim zamanımızda tarıma ve çiftçiye verilen hizmetler ve krediler üç katına çıkmıştır. 2002 yılında ihracat rakamları 4 milyar Dolardı, bu yıl ise 11,2 milyar Dolar'a çıktı. Türkiye'de ve Manisa'da yapılan hizmetleri bir bakınız; hele son 7â€"8 yılki hizmetlere bakınız. Türkiye'ye hizmetlere odaklı bir parti gelerek iktidar oldu. Milleti tepeden bakan bir iktidar değil, aksine milleti kucaklayan bir parti iktidara geldi. Bunun bereketini milletimiz gördü."dedi.
Anayasa değişikliğine değinen Aslan, muhalefet partilerine yönelik "Yazık bunlara, yazık" diyerek sözlerini sürdürdü: "CHP kendi milletvekillerini güvenmediği için, meclisteki oylamalara katılmalarına yasak getirdi. MHP de tam kadro ile toplantılarına katılmakta ancak tamamı ret oyu vermektedir. Yazık bunlara, yazık. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile