Sarigöl'de Scores In Kahoot Yarismasi Yapildi

Sarigöl'de Scores In Kahoot Yarismasi Yapildi

Manisa’da Milli Egitim Projeleri arasinda bulunan ’Her Yerde Ingilizce’ projesi kapsaminda düzenlenen Manisa Scores in Kahoot yarismasi Sarigöl’deki ortaokullarin 6. ve 7. sinif ögrencilerine yönelik yapilarak ilçe birincileri belirlendi.

Manisa Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan ’Her Yerde Ingilizce’ projesi kapsaminda tüm ilçelerde düzenlenen Manisa Scores in Kahoot yarismasi Sarigöl ilçesinde de yapildi. Yarismaya ilçedeki 13 ortaokulun 6. ve 7. sinif ögrencileri katildi.

Yarismada altinci siniflarda Dindarli Ahmet Yoldas Ortaokulu 1., Atatürk Ortaokulu 2., Sehit Esin Akay Ortaokulu 3. olurken, yedinci siniflarda ise Atatürk Ortaokulu 1., Çavuslar Ortaokulu 2., Kizilçukur Sehit Ahmet Silak Ortaokulu 3. oldu.

Sarigöl Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak yaptigi açiklamada sunlari söyledi: "Yarismada her iki kademede de birinci olan okullarimiz ilçemizi Salihli’de düzenlenecek yari finalde temsil edecekler. Ögrencilerimize ve emeklerinde pay sahibi olan ögretmen ve velilerimize tesekkür ederim."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile