Sarigöl'ün Ilk Matematik Atölyesi Açildi

Sarigöl'ün Ilk Matematik Atölyesi Açildi

Manisa Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan ’Manisa’da her yerde matematik’ projesi kapsaminda Sarigöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulunda ilçenin ilk Matematik Atölyesi düzenlenen törenle açildi. Atölyenin 3D duvar resim çalismalari ise ilçedeki görsel sanatlar ögretmenleri tarafindan yapildi.

Manisa Il Milli Egitim Müdürlügü projesi olan ve kullanima hazir hale getirilen "Matematik Atölyesi" açilisina Sarigöl Kaymakami Ali Arikan, Sarigöl Belediye Baskani Tahsin Akdeniz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak, Sube Müdürü Yüksel Kanyilmaz, kurum amirleri, okul müdürleri, hayirsever is insani Hüseyin Gümüslü, Sarigöl Imam hatip Dernegi Onursal Baskani Tahir Eryilmaz, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Törende konusan Sarigöl Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak, "Matematik dersinin ögrenimini ögrencilerin günlük yasam becerilerine uyarlayarak matematigi sevmelerini saglamak amaciyla olusturulan atölye ile ilkokul ve ortaokul ögrencileri oynayarak ve eglenerek matematigi ögrenecekler ve zor gibi görünen konulari somut materyaller ile gözlem ve deney yaparak daha kolay ögrenebilecekler. Her ilçemizde birer tane olmak üzere toplamda 17 Matematik Atölyesi kurulacak olup ilçemizde Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulu seçilmistir. Matematik Atölyesinin egitim ögretim materyalleri bakanligimiz tarafindan gönderilmis, diger ihtiyaçlari ise ögretmen, veliler ve hayirseverlerin katkilariyla tamamlanmistir. Ilçemiz Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokuluna kazandirilan Matematik Atölyesi’nin açilmasinda katkisi bulunan tüm paydaslarimiza sonsuz tesekkür ederim." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile