Sarikamis'a Aralik Kar Ile Geldi

Sarikamis'a Aralik Kar Ile Geldi

Kars’in Sarikamis ilçesinde etkili olan kar ilçeyi beyaza bürürken, kar kalinliginin 20 santimetreye ulastigi Sarikamis Kayak Merkezi’nde turizmciler sezonun açilmasi için gün sayiyor.

Sarikamis ilçesinde havanin aniden sogumasiyla birlikte kar yagdi. Sabah erken saatlerde baslayan kar yagisi etrafi beyaza bürürken, Sarikamis Kayak Merkezi’nde kar kalinligi 20 santimetreye ulasti. Türkiye’nin en popüler kayak merkezlerinden olan kayak merkezinde turizmciler sezon için gün sayiyor.

Sarikamis Kayak Merkezi’ndeki Kayi Snow ve Kayi Resort’un Genel Müdürü Mehmet Saraçoglu, “Sarikamis beyaza büründü. Sezonu açmak için hazirliklarimiz tamam. Kar yeterli seviyede, herkesi bu sezon Sarikamis’a bekliyoruz. Sarikamis Kayak Merkezi’nde kar kalinligi 20 santimetreyi buldu" dedi.



"Kayakseverleri bekliyoruz"

Sarikamis’ta kayak yapmanin ayricalik olduguna dikkat çeken Bora Kanber, “Sezona muhtesem bir kar yagisiyla girdik. Bu kar yagisi aralik ayi içerisinde de devam edecek. Insallah bu sene pistler erken açilacak gibi duruyor. Kayakseverleri Sarikamis’in bu dogal pistlerine, yüzde 100 dogal pistlerine, kristal karina bekliyoruz” diye konustu.

Kar yagisinin devam etmesi durumunda Sarikamis Kayak Merkezi’nde önümüzdeki günlerde sezonun açilmasi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile