Sarıkamış Elbirliğiyle Tanıtılacak

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, ilçenin turizm değerlerinin tanıtılması için basın kuruluşları ve mensuplarından destek istedi

KARS - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçenin turizm değerlerinin tanıtılabilmesi için basın kuruluşları ve mensuplarından destek istedi.

Karaman, Sarıkamış Turizm Uygulama Otel'inde, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Kars ve Sarıkamış'ın tarihsel geçmişi ve doğası ve kültürüyle çok önemli bir merkez olduğunu ifade eden Karaman, Sarıkamış'ın sahip olduğu değerlerle turizmde çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Karaman, Sarıkamış'ın 90 bin şehidin yattığı tarihsel bir geçmişe ve dünyanın en uzun ikinci kayak pistine sahip olmasıyla ayrıcalıklı bir yere sahip olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah Sarıkamışımızın bu güzel turizm değerlerini önümüzdeki dönemde sizlerle beraber gerek yerelde, gerekse ulusalda hak ettiği noktaya getirilmesi için birlikte çalışacağız. Bu noktada sizlerin desteği de önemli. Basın mensuplarımızla beraber, birlikte dayanışma içerisinde yapılacak hizmetleri bundan sonraki süreçte duyuracağımıza inanıyoruz."

Karaman, bu kapsamda gelecek hafta bir turizm değerlendirme toplantısı yapılacağını ve 1-3 Ocak'ta yapılacak Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerinin ele alınacağını bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile