Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri

Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliği "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" programı öncesi hazırlık toplantısı yapıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesindeki toplantıda yaptığı konuşmada, 2-4 Ocak tarihlerinde düzenlenecek etkinlikle ilgili görev dağılımını belirlemek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Bu yılki Sarıkamış Şehitlerinin 100. yılı anma etkinliklerinin geniş kapsamlı olacağını belirten Gürbüz, "100. yılında düzenleyeceğimiz Sarıkamış Şehitleri 'Türkiye Şehitleriyle Yürüyor' anma programı kapsamında geçen yıl olduğu gibi kardan şehit heykelleri, mevlit okunması, tasavvuf müziği, şiir, kompozisyon yarışmaları, meşaleli yürüyüş, kayak yarışmaları ve salon etkinlikleri yapılacak. Özellikle 4 Ocak Pazar günü Kızılçubuk köyü mevkisinden Kazım Karabekir Mahallesi'nde yapımı süren ay yıldızlı tören alanına yürüyeceğiz. Burada en küçük olumsuzluğa meydan vermemek için bu tür toplantıları sık sık yapacağız" dedi.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Özkan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, Ar-Ge birimi çalışanları ile okul müdürleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile