Sarikamis'ta Olimpik Sporcular Yetistirilecek

Sarikamis'ta Olimpik Sporcular Yetistirilecek

Serhat Kalkinma Ajansinin (SERKA) destegiyle Sanayi ve Teknoloji Bakanligi’nin 2022 yili Sosyal Gelismeyi Destekleme Programi (SOGEP) çerçevesinde 6-10 yas arasi 180 çocuk, olimpiyat yarismalarina hazirlanacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanliginin 2022 yili Sosyal Gelismeyi Destekleme Programi (SOGEP) çerçevesinde mali destek almaya hak kazanan ve basvuru sahibi Sarikamis Platformu’nun oldugu “Sarikamis Olimpik Sporcularini Yetistiriyor” baslikli projenin sözlesmesi imzalandi. Proje ile 6-10 yas arasi 180 çocugun kisisel ve sosyal gelisimleri yaninda Alp disiplini kayak, kayakli kosu ve snowboard branslarinda yil boyunca egitilmeleri hedeflenmektedir.

Projenin sözlesmesi, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca ile Sarikamis Platformu Baskani Ümit Kabay tarafindan imzalandi. Sanayi ve Teknoloji Bakanligi’nin 2022 yili temasi olarak belirlenen “Genç Istihdami” temasiyla, çocuklarin olimpiyatlara hazirlanmalarinin yaninda, proje süresince kadin ve genç antrenörlerin istihdam edilmeleri de hedeflenmektedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile