Sariyer'de Otomobil, Yolda Yatan Köpegin Üzerinden Geçti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sariyer'de Otomobil, Yolda Yatan Köpegin Üzerinden Geçti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sariyer’de bir otomobil, 15 yildir sanayi sitesinin maskotu olan "Tombik" isimli köpegi yerde yattigi sirada ezdi. “Tombik” olaydan kisa süre sonra ölürken, yasananlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, önceki gün saat 07.00 siralarinda Sariyer Maslak Atatürk Oto Sanayi’de meydana geldi. Iddiaya göre, 34 HZR 20 plakali BMW marka araç, yolda yatan “Tombik” isimli köpegi üzerinden geçti. Sürücü, köpegi ezdikten sonra bir süre bekledi ardindan olay yerinden uzaklasti. 15 yildir sanayi sitesinin maskotu haline gelen Tombik, olaydan kisa süre sonra öldü. Esnaf ölen köpegi, isyerlerinin yakininda bulunan alana gömdü. Ardindan da köpegin mezari basinda dua etti. Sürücünün, yerde yatan köpegi ezip geçtigi anlar ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

“‘Tombik uyan, sabah oldu’ diye dürttüm ama ölmüstü”

Olayi gören esnaf Erdal Özdaglar, “Tombik bizim sokagimizin köpegiydi. Güzel bir hayvanimizdi. Her sabah gelip bizi karsilardi. Sabah 07.00 gibi yolun ortasinda yatiyordu. Yolun kenarinda araba geçiyordu. Hatta ben de Tombik’in yanina gidip ’Tombik uyan, sabah oldu’ diye dürttüm. Baktim uyanmadi. Baktim Tombik’te hiç hareket yok, ben de onu alip kenara koydum. Basta yasliliktan öldü sandik, sonra güvenlik kamerasina baktigimizda üzerinden araba geçtigini gördük. Ben Tombik’i yolun kenarina götürürken hayvan hala sicakti” dedi.



“Tombik 15 yildir buradaydi”

Tombik ile 15 yildir bir arada olduklarini söyleyen Ihsan Tanriverdi, “Sabah 07.00’de bir BMW marka araç köpege vurup kaçti. Tombik 15 yildir buradaydi. Torunum gelirdi, kapiyi açardi, Tombik dükkanin içine girerdi. Biz çok üzüntülüyüz. Köpegin sahibi de üzüntülüydü, dükkanina bile giremedi. Bir aileydi onlar. Çarpan araci bulamadik. Kameradan plakasina baktik. Hep beraber Tombik’i buraya gömdük. Baya üzüldük, agladik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile