Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu ağaçlandı

Kızılay Şarkışla Şubesi, Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu (MYO)'nda ağaçlandırma çalışması yaptı.

Sivas'ın Şarkışla ilç

Kızılay Şarkışla Şubesi, Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu (MYO)'nda ağaçlandırma çalışması yaptı.

Sivas'ın Şarkışla ilçesi Yıldırım Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nda,Kızılay ilçe başkanlığı tarafından organize edilen ağaçlandırma çalışmasına İlçe Kaymakamı Fethi Savran,Garnizon Komutanı Hava İhbar Albay Erdal Özgenç,Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt,kurum amirleri ve sivil toplum örgütleri katıldı. Aşık Veysel Meslek Yüksek okulu bahçesini güzelleştirme çalışmaları için 300'er adet çam,akça ağacı ve akasya dikildi. Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek okulu öğrencileri ve sivil toplum örgütleri ile beraberce dikilen ağaçlar toprakla buluştu.Okul Müdür Yardımcısı Kadir Kalkan, "Amaçlarının okulumuzu gerçekten bir kampus havasına kavuşturmak bununla birlikte çevre güzelliği de sağlanırken, dışarıdan gelen öğrencilerimiz hayran kalarak sayımız artacak.Bu da ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak.Okulun ön cephesini yeşilleştirmek sonrada diğer alanların yeşillendirme çalışması yapılacak." dedi.

Kızılay Şarkışla Şube Başkanı Şükrü Yavuz Yılmaz ise, her zaman eğitimden yana olduklarını belirterek, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı aynı zamanda Kızılay Haftası'na denk gelmesi nedeniyle bizde yüksek okula katkıda bulunmak amacıyla,okulumuza 300 adet çam,300 adet akasya ve 300 adet de akçaağaç getirerek daha önce hep birlikte hazırladığımız çukurlara okulda bulunan 600 öğrenci ve ilçe protokol unun katılımıyla getirdiğimiz fidanları diktik." diye konuştu.

Şarkışla Kaymakamı Fethi Savran da "Okulumuzu güzelleştirme adına öğrencilerimizin yaşam alanının yaşam standardının üst seviyeye taşınması açısından çok verimli bir çalışma olacağını düşünüyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile