Şarköyspor’un Yeni Yönetimi Belli Oldu

Tekirdağ Süper Amatör Lig’te oynayan Şarköyspor’un yapılan olağan genel kurulunda, yeni yönetim belli oldu.

Şarköyspor Tesisleri’nde yapılan genel kurulun, Divan Başkanlığına Orhan Yavuz, üyeliklere Harun Dalan ve Cemil Aydoğan seçildi. Şarköyspor Başkanı Hakan Adalıoğlu faaliyet raporunu okudu. Göreve geldikleri tarihten itibaren yaptıkları çalışmaları anlatan Adalıoğlu, en büyük sıkıntılarının 2011-2012 Süper Amatör Lig maçlarını, sahaları çim olmadığı için 45 km uzaklıktaki Malkara ilçesinde oynamak zorunda kaldıklarını ifade ederek “Tüm maddi ve manevi zorluklara rağmen, sezonu orta sıralarda bitirdik. Şarköyspor olarak sadece futbolda değil, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi branşlarda da sporcularımız bulunuyor. Futbol takımımızın asıl hedefi futbolcu yetiştiren bir kulüp olmak. Bu amaca uygun her yaz dönemi yaz spor okulları açıyoruz. Şu anki futbol takımımızın çoğu kendi yetiştirdiğimiz futbolculardan oluşmaktadır. U-17 takımımız 2010-2011 sezonunu, U-19 takımımız da 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştır. Bu da bizim koyduğumuz hedefin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir.” dedi.

Üyeler tarafından yapılan oylama sonucunda Şarköyspor’un yeni yönetimine; Hakan Adalıoğlu, Ahmet Gürol, Harun Dalan, Neşet Yavuz, Hasan Taşkıran, Mesut Beyhan, Soner Çimendere, Cavit Buyan ve Caner Akman asil üye olarak, İsmail Özdemir, Kaan Özkan, Mustafa Veis, Mehmet Yıldırım, İlker Çelikkol, Emrah Seval, İbrahim Çapar, Mustafa Çelen, Özver Özen yedek üye olarak seçildiler.

Denetleme asil üyeliklere; Hüseyin Dingil, Hatip Şirazi Batı, Orhan Yavuz, yedek üyeliklere, Cemil Uğur Aydoğan, Cenap Ceylan seçildiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile