Sarp Sinir Kapisi'nda Bayram Öncesi Yogunluk Uzun Tir Kuyruklari Olusturdu

Sarp Sinir Kapisi'nda Bayram Öncesi Yogunluk Uzun Tir Kuyruklari Olusturdu

Artvin’de bulunan Sarp Sinir Kapisi’nda bayram öncesi olusan yogunluk uzun tir kuyruklarina neden oldu. Karayoluna park ederek sirasini bekleyen tir sürücüleri trafigi durma noktasina getirdi.

Türkiye’nin Kafkaslar ve Orta Asya’ya açilan en önemli kapilarindan olan Sarp Sinir Kapisi’nda uzun tir kuyruklari olustu. Türkiye’nin farkli bölgelerinden ihracat yüklerini teslim edecekleri ülkelere tasimak için yola çikarak Sarp Sinir Kapisi’na gelen tirlar burada yogunluga neden oldu. Tir soförleri bölgedeki parklarin dolmasi nedeniyle Sarp Sinir Kapisi’ndan baslayarak Kemalpasa, Hopa ve Arhavi ilçe güzergahindaki Karadeniz Sahil Yolu’nun emniyet seridine park ederek siralarini beklemeyi sürdürüyor.

Geçis belgesinin yani sira yasanan yogunluk nedeniyle de geçis sirasi bekleyen tir sayisinin ise bugün itibariyle bin 560 olarak ifade edilirken, Hopa ilçe merkezinden geçen tirlar, ilçe merkezinde bayram öncesi yogunluk yasanmasina neden oldu. Uzun araç kuyruklarinin yani sira trafik zaman zaman durma noktasina geldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile