Sart ören yerinde gerçekleştirilen etkinliklere Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş , Kaymakam Ertan Peynircioğlu , Sart Belediye Başkanı Ali Güngör , Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul belde belediye başkanları , il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı .
Sunuculuğunu Gülgün Yalvaç’ın yaptığı etkinliklerde Hıdırellez Şenlikleri ile ilgili düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi .
Törende etkinliğe verdiği destekten dolayı İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu , Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş , Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul’a plaket verildi .
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Güngör , Sart Hıdırellez Şenliklerinin beldenin tanıtımında önemli rolü olduğunu belirterek geleneksel hale gelen bu etkinliği önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirileceklerini söyledi .
Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise , bahar bayramının bir coşku içerisinde kutlanması gerektiğini belirterek “İşte bahar bayramı , işte hıdırellez şenlikleri . Birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşkuyla kutluyoruz . Ama maalesef birileri bahar bayramını kutlama programı adı altında taşkınlıklar çıkarıyor . Molotof kokteyli atmakla arabaları yakmakla bahar bayramı kutlanmaz . Eğer bahar bayramını büyük bir coşkuyla kutlamak istiyorsak böyle kutlamalıyız ” dedi .
Etkinlik kapsamında halk oyunları gösterileri yer alırken , Komedi Dans Grubu ile çok sayıda sanatçı konser verdi .
Sart Beldesinde Coşkulu Kutlama
Sart Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 23. Gerçekleştirilen Sart Hıdırellez Şenlikleri yoğun bir katılıma sahne oldu.



















