SASİAD, Ankara'da MHP'yi Ziyaret Etti

SASİAD, Ankara'da MHP'yi Ziyaret Etti

MANİSA (İHA) Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti.

Salihli’nin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

SASİAD üyesi konuklarına hitaben konuşan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Bu ziyareti çok gecikmiş bir ziyaret olarak kabul ediyorum. Demokrasilerde muhalefet itici güçtür. Muhalefet sorunları gündeme getirir ve iktidarı uyarır. İktidara hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Dünya, Türkiye, Manisa ve Salihli’nin gündemini yakından takip etmektedir.” dedi.

Salihli ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren MHP’li Akçay, “24. dönemde sadece Salihli ile ilgili 20’den fazla soru önergesi verdim. Salihli Organize Sanayi Bölgesi II. Etap Kamulaştırmasının başlayamamış olması, Salihli Organize Sanayi Atıksu Projesinin bir türlü yapılamaması, Hızlı trenin Salihli’den geçip geçmeyeceği, geçecekse Salihli’nin neresinden geçeceği ve Salihli’de durup durmayacağı ve yıllardır bitirilemeyen yol çalışmaları Salihli’nin en önemli sorunlarıdır. Salihli’de bugün iki arabanın yan yana geçemediği köprüler mevcuttur. Ayrıca biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Salihli’de yapımı devam eden ve yeni yapılacak projelerin takipçisiyiz” dedi.

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı H. Gürcan Severoğlu da, “ Sayın vekilimiz Erkan AKÇAY, Salihli’nin sorunlarını net bir biçimde söyledi.

Sayın vekilimiz zaten bu konularla yakından ilgileniyor. Erkan Bey’in Salihli’nin sorunlarıyla ilgili çalışmalarını da basından takip ediyoruz. Kendisine bu nedenle ayrıca da teşekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile