Sason Kaymakamı, Kanaat Önderleriyle Buluştu

Sason Kaymakamı, Kanaat Önderleriyle Buluştu

Siirt'in Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, ilçedeki aşiret büyükleri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Sason Öğretmenevi'ndeki programa Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Gülecen, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaattin Çetin de katıldı.

İlçenin genel sorunlarının konuşulduğu toplantıda söz alanlar görüşlerini ve çözüm önerilerini dile getirdi. Toplantıda konuşan Kaymakam Bahadır Yörük, “Burada beraber bulunmamızın sebebi sadece bir meselenin çözülmesi değil, hem var olan sorunların çözülmesi hem de geleceğe yönelik ilçede yapılacak yatırımlar ve faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmaktır. Hizmetlerimizi götürürken orada yaşayanların taleplerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu anlamda sizlerden de katkı bekliyoruz. Her şeyden önce önemli olan burada yaşayanların huzurudur. Buralara en güzel okulu yapsanız, en güzel eşyaları içerisine koyarsanız, o okulda yaşayan öğrenciler kardeşçe yaşamadığı müddetçe faydası yoktur.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Arslan da bu tür toplantıların sorunların çözümü için önemli olduğunu vurgulayarak elbirliği içerisinde ilçenin ileri gelenlerine danışılarak yapılacak hizmetlerin daha verimli olacağını belirtti.

Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Gülecen ise genelde güvenlik ile ilgili konular ve bölgede yaşanan olaylara dikkat çekti.
Programda konuşan eski belediye başkanlarından Salih Avcı da “Bugüne kadar olanlar oldu, yaşananlar yaşandı önemli olan bir daha yaşanmamasıdır, herkesin birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamasıdır” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile