Satacagi 16 Kurbanligi Hirsizlara Kaptirdi

Satacagi 16 Kurbanligi Hirsizlara Kaptirdi

Atasehir’de bir vatandasin ahirina giren süpheli sahislar, Kurban Bayrami’nda satilacak 16 küçükbas hayvani çalarak kayiplara karisti. Toplamda 150 bin lira degerindeki hayvanlari çalinan vatandas sikayetçi oldu.

Olay, gece saatlerinde Atasehir’de meydana geldi. Iddiaya göre, hayvancilikla ugrasan Ayse Kaba’ya ait ahira giren süpheli sahislar, toplam degeri 150 bin lira olan 12 adet koyun, 3 kuzu ve 1 koçu kamyonete yükleyerek kayiplara karisti. Yasanan olay sonrasi hayvan sahibi Kaba, konuya iliskin sikayetçi oldu.

"Degeri 150 bin civarinda"

Yasanan olaya iliskin konusan hayvan pazari esnafi Cafer Erbas, "Bu hayvanlara bir sürü emek veriliyor, çalacak baska bir sey bulamadilar mi? Gerçekten yazik. Bugün baktigimizda 16 koyunun ortalama toplam degeri 150 bin civarinda. 2 sene önceki bayramda da yine danalar çalinmisti. Yapilan emek hirsizligi" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile