Satirli, Biçakli Gaspçiyi Market Çalisani Böyle Kovaladi

Satirli, Biçakli Gaspçiyi Market Çalisani Böyle Kovaladi

Adana’da satir ve biçakla marketten 100 lira gasp eden zanlinin market çalisani tarafindan biçakla kovalanmasi anbean görüntülendi.



Edinilen bilgiye göre olay, 13 Mayis saat 20.30 siralarinda merkez Seyhan ilçesine bagli Gürselpasa Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. Iddiaya göre, yüzünde cerrahi maske bulunan Muhammet Ali A. (20), girdigi marketteki raftan çikolata alip kasaya geldi. Sahis, çikolatanin parasini ödedigi sirada kasanin yanindaki satirlardan birini alip fiyatini sordu. Kasiyer Abdullah Keles (25) ise fiyati söyleyip, parayi saymaya basladi.

Bu sirada sahis satir ve cebinden çikarttigi biçagi Keles’e dogrultup, “Kasadan çekil, yoksa seni öldürürüm” dedi.

Panige kapilan Keles, kasayi açip süpheliden uzaklasti.

Sahsin kasadaki paralari aldigi sirada bir anlik dalginligindan faydalanan Keles, biçaklardan birini alip savurdu. Bu kez sahis panige kapilarak kasadaki 100 TL’yi alip, marketten kosarak çikti. Keles pesinden kostugu sahsi bir süre takip etti ancak Muhammet Ali A. sokak arasina girip, gözden kayboldu. O anlar marketteki güvenlik kamerasina yansidi.

Keles’in ihbari üzerine olay yerine gelen Gasp Büro Amirligi ekipleri, süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Bölgede arastirma yapan ekipler, süpheliyi sokakta yakaladi. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen zanli ifadesinde, “Paraya ihtiyacim oldugu için böyle bir yola basvurdum. Kasiyer satiri savurunca kaçtim” dedi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Muhammet Ali A., çikarildigi mahkemece tutuklandi.

(Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya-IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile