Satisi Yeni Alinan Lüks Otomobil Ile 13 Yasindaki Çocuga Çarpti

Satisi Yeni Alinan Lüks Otomobil Ile 13 Yasindaki Çocuga Çarpti

Sakarya’nin Erenler ilçesinde satisi yeni alinan otomobil, yolun karsisina geçmeye çalisan 13 yasindaki bisikletli çocuga çarpti. Meydana gelen kazda çocuk agir yarali olarak hastaneye kaldirilirken sürücü polis merkezine götürüldü. Otomobilde bulunan yolcu yasanan kaza anini, kazayi gören vatandas ise ayni bölgede daha önce 5 ölümlü kazanin meydana geldigini anlatti.

D-650 kara yolu Karasu istikameti Küpçüler Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada satisi yeni alinan S.K. idaresindeki Volkswagen marka lüks otomobil, yolun karsisina geçmeye çalisan 13 yasindaki Furkan B. isimli bisikletli çocuga çarpti. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahale sonrasinda yaraliyi hastaneye sevk etti. 13 yasindaki çocugun saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenilirken sürücü polis merkezine götürüldü. Hususa iliskin inceleme baslatilirken otomobilde bulunan Mehmet Emin Alis yasanan kaza anini, kazayi gören Osman Batmaz isimli vatandas ise daha önce bölgede 5 ölümlü kazanin meydana geldigini anlatti.

“Önüne de bakmiyordu yalpaliyordu”

Kaza esnasinda otomobilin arka koltugunda oturan ve yasanan olayi anlatan Mehmet Emin Alis, “Çocuk bu sokaktan geliyordu direkt yalpaladi. Biz frene de bastik. Yaya geçidinden bir metre sonra çocuga çarpmamak için biz kendimizi saga ve sola dogru attik. Çocuga zaten çarptigimiz yer belli. Çocuk kendisi bize vurdu, zaten araçtan da belli. Çocuk bize sol taraftan vurdu. Bisikletleydi, bisikleti de sürüyordu. Zaten önüne de bakmiyordu yalpaliyordu. Sürücünün arkasindaydim ben, arka koltukta oturuyordum. Ön koltukta da arkadasim oturuyordu. Kendisi bize vurdu, biz ona çarpmadik. Çocuk 13-14 yaslarindaydi. Durumu biraz kritikti, çok kan kaybetti burada” dedi.



“Bu yaya geçidinde herhangi bir çözüm yok”

Bölgede daha önceden de 5 ölümlü kazanin meydana geldigini ve bir önlem alinmasini isteyerek sitem eden Osman Batmaz, “Burada sürekli kaza oluyor. Daha öncesinde birçok kez ölümlü kaza da meydana geldi. Bu yaya geçidinde herhangi bir çözüm yok su ana kadar ama bundan sonra çözüm üretilmesi gerekiyor. Biz belediyeye müracaat ettik. Belediye diyor ki orasi Karayollarina ait. Buraya alt geçit veya üst geçit yani dalçik veya üst geçit yapilmasi acilen gerekiyor. Biraz önce küçük bisikletli çocuga araç çarpti. Durumunu bilmiyorum, Insallah çocuk yasar” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile