Serdivan ilçesindeki bir restoranda düzenlenen toplantida konusan Altug, salgin nedeniyle özellikle yeme içme sektörünün ciddi sikintilar yasadigini söyledi.
Sakarya'daki is yeri sahiplerinden gelen talepleri hükümete ulastirmak için araci olduklarini aktaran Altug, esnafin desteklenmesi adina nefes kredileri kullandirdiklarini, yeni nefes kredisi paketi üzerinde de çalistiklarini kaydetti.
Kentteki sanayi üretiminin asla durmadigini, ihracatta sürekli yeni rekorlar kirildigini vurgulayan Altug, kentteki kültürel faaliyetlere verdigi desteklerden bahsederek, tanitici kitap faaliyeti yaptiklarini söyledi.
Karasu Limani'nin sehir ihracatinda önemli bir rol oynadigini dile getiren Altug, "Tükettigimizden fazla üreten bir ülke olmaliyiz. Sakarya'da da bütün çabamiz üretimi artirmak." dedi.
Altug, Sakarya'da nitelikli eleman ihtiyaci olduguna isaret ederek, bu sorunun giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluslarla temas halinde olduklarini sözlerine ekledi.
Konusmasinin ardindan sorulari yanitlayan Altug, program sonunda gazetecilerle hatira fotografi çektirdi.
SATSO Baskani Altug, Basin Mensuplariyla Bulustu
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasi (SATSO) Yönetim Kurulu Baskani Akgün Altug, basin mensuplariyla bir araya geldi.



















