Savas'tan Ovaeymir'e Dogalgaz Müjdesi

Savas'tan Ovaeymir'e Dogalgaz Müjdesi

Cumhur Ittifaki Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Savas, Ovaeymir’de gerçeklestirdigi mitingde mahalle sakinlerine dogalgaz müjdesi verdi.



Cumhur Ittifaki Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Savas, Efeler Belediye Baskan Adayi Burak Pehlivan, Ovaeymir Mahallesinde miting yapti. Mitinge AK Parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen de katildi.

Mitingde konusan Efeler Adayi Burak Pehlivan; dil, din, irk ayrimi yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde Aydin’daki vatandaslara esit hizmet sunacagini söyledi.

Cumhur Ittifaki Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Savas, kentteki problemleri anlatarak Ovaeymir Mahallesi’ne dogalgaz getireceginin müjdesini verdi. Mahalle sakinleri tarafindan bu müjdeli haber memnuniyetle karsilanirken Savas, Enerji Bakani, Bakan Yardimcisi ve dogalgaz firmasi ile görüstügünü söyledi.

Savas, bir plan ve program çerçevesinde en kisa sürede dogalgazin Ovaeymir’e de getirilecegini kaydetti.

Ayrica 10 gün içerisinde ihalesi yapilan trafonun da en kisa zamanda mahalleye baglanacagini aktaran Savas, “Yerel yönetim anlaminda Aydin’da kayip yillar var. Bu kayip yillari telafi etmek için yola çiktik. Dogdugumuz büyügümüz topraklari borcumuzu ödemek için yola çiktik. 15 yildan bu yana yapilmayan hizmetleri ve vaat edilen sözleri yerine getirmeyenlerden siz degerli hemserilerim 31 Mart’ta sandikta hesabi soracak” dedi.



Mevcut büyüksehir belediye baskanin sehrin sorunlariyla ilgilenmek gibi bir derdinin olmadiginin altini çizen Savas, “Sen bu sehri tanitmak için ne yaptin. Sen bu sehri tanitmak için bir sey yapmadin. Sen kendini tanitmak için her tarafa, her köse basina kendi resmini astin. Bunun için 500 milyon TL para harcadin. Bu para kimin cebinden çikti? Bu 500 milyon hepimizin cebinden çikti. Kafamizin nereye çevirsek mevcut büyüksehir belediye baskanin fotografini görüyoruz. Paralarinizi kendi resmi, ismi ve fotograflari için kullaniyor. Vatandasa hizmet için kullanmiyor” diye konustu.



Hava yagisli oldugu için Aydinli hemserilerinin endiseli oldugunu kaydeden Savas, “Bugün hava yagisli oldugu için hemserilerimiz endiseli ve kaygili. Acaba benim is yerimi, evimi su basar mi diye tedirgindi. Yagmur yagdiginda Aydin’da çileye dönüsüyor. Yagmur berekete dönüsmesi lazim. Bizim zamanimizda yagmur berekete dönüsecek. Bakin sehrin merkezinde hala kanalizasyonu olmayan mahalleler var. Insallah hemserilerim 31 Martta bu is bilmezlere gereken dersi verecek. 1 Nisan’dan itibaren Aydinlilar hizmetle bulusacak” dedi.



Savas, Haykonfed Ege Federasyonu Aydin Hayvan Haklari Egitim Hareketi Dernegi tarafindan sokak hayvanlari yararina düzenlenen geceye katildi.



Savas, “Önümüzdeki dönem büyüksehir belediye baskani olarak can dostlarimiz için yapacagimiz islerimiz projelerimiz var. Sokak canlarimiz kitleler halinde geziyor. Hem çocuklarimiz hem de hemserilerimiz tedirgin. Rehabilitasyon merkezi alanlarinda bir eziyet var. Önümüzdeki dönem modern yasam alanlari yapacagiz. Bunu yaparken sizlerle birlikte karar alip uyumlu bir sekilde çalisacagiz. Önemli olan orada hizmet verecek olan personelin hayvansever olmasi. Siz ne kadar güzel yasam alani yaparsaniz yapin oradaki çalisan personelin bir hayvan ve can dost sevgisi yoksa kiymeti yok. Biz orada çalisan arkadaslarimizi özel seçecegiz. Size diyecegiz ki gönüllü arkadas varsa verin çalistiralim. O alanlar sürgün alani olmayacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile