Savcı Öz, işkembeci açılışına katıldı

Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, 'sahte çürük raporu çetesi' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta, futbolculardan Arda Turan, Emre Belözoğlu ve daha tanınmış birçok isim İstanbul Bakırköy'de hizmet veren bir işkembecinin Etiler'deki şubesinin açılışında bir aradaydı.

Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, 'sahte çürük raporu çetesi' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta, futbolculardan Arda Turan, Emre Belözoğlu ve daha tanınmış birçok isim İstanbul Bakırköy'de hizmet veren bir işkembecinin Etiler'deki şubesinin açılışında bir aradaydı. Nispetiye caddesinde dün akşam hizmete giren restoranın açılışına, Cumhuriyet Savcısı Zekeriya öz'ün yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sanatçı Gönül Yazar, iş adamı Zeynel Abidin Erdem'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi Arda Turan, Emre Belözoğlu ve restoran sahibi Cemal Sarıhan tarafından kesildi.

Geceye katılan Zekeriya Öz, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Öz, daha sonra Aziz Yıldırım, Arda Turan, Emre Belözoğlu'nun yanına giderek bir süre sohbet etti.

Misafirlere işkembe çorbası ikram edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile