SBB Baskan Adaylari Gazetecileri Unutmadi

SBB Baskan Adaylari Gazetecileri Unutmadi

Samsun Büyüksehir Belediye(SBB) Baskanligi için yarisan Cumhur Ittifaki Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan ile CHP Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Cevat Öncü, habercilerin ’10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Cumhur Ittifaki Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan ile CHP Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Cevat Öncü, 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti’ne ayri ayri ziyarette bulundu. Baskan adaylari gazetecileri kutladiktan sonra seçim çalismalari hakkinda bilgiler verdi, sorulari cevapladi.

Dogan: “Insanlarimizin önce gönlünü alacagiz”

Sahadaki gazetecilerin çok büyük emek ve çaba sarf ettiklerini belirten Halit Dogan, “Biz çalismakla yükümlüyüz, gönül ala ala yürüyecegiz. Asla bizim insanlara yüz eksitmek vesaire gibi bir durumumuz yok. Biz insanlarimizin gönlünü almak zorundayiz. Bunu ne kadar çok sahaya yansitabilirsek insanlar bize oy verme noktasinda bir tereddüt yasamaz. Allah, oy veren hiç kimseye bizi mahcup etmesin. Netice itibariyla herkes desin ki ‘ya iyi ki oy vermisim, verdigim oy helal-i hos olsun.’ Biz hizmet etmekle yükümlüyüz. Hizmet ederken insanlarin gönlünü alarak bu isi yapmakla yükümlüyüz. Asla beddua almadan dua alarak dogru isleri anlatarak yapma gayretindeyiz. Kendimize göre dogru degil, sehre göre dogru, genel kabule göre dogru isleri yapmak durumundayiz” dedi.



Öncü: “Samsunlunun karari basimiz üstüne”

Gazetecilerin çok zor sartlar altinda çalistigini belirten Cevat Öncü ise “Kim bu sehir için bir tugla koyduysa, kim bu sehir için bir çivi çaktiysa hepsinden Allah razi olsun. Kazasiz belasiz seviyeli bir seçim dönemi diliyorum. Samsunlu kimin daha iyi hizmet edecegine inaniyorsa, kimin kendini ikna ettigine inaniyorsa, bu sehre kimin daha faydali olacagina inaniyorsa onu seçecek. Sonuçta Samsunlunun karari basimiz üstüne” diye konustu.

19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti Baskani Yusuf Ziya Çakir, her iki adaya ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.

Ziyaretlere AK Parti Samsun Il Baskani Mehmet Köse ve MHP Samsun Il Baskani Burhan Mucur da istirak ederek gazetecilerin gününü kutladi ve çalismalarinda basarilar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile